تمدید مهلت پرداخت اقساط بانک‌های خصوصی فعلاً منتفی است | پرداخت اقساط طبق روال قبل

  • کد خبر: ۳۹۷۵۲۴
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۶
تمدید مهلت پرداخت اقساط بانک‌های خصوصی فعلاً منتفی است | پرداخت اقساط طبق روال قبل
دبیر کانون بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی گفت: فعلاً دولت و بانک مرکزی تصمیمی برای تمدید مهلت پرداخت اقساط بانک‌های خصوصی نگرفته‌اند و مردم طبق روال اقساط خود را در موعد مقرر بپردازند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا جمشیدی، درباره ارسال پیامک‌های موعد واریز اقساط به مردم و مشتریان، اظهار کرد: تا به امروز، بانک مرکزی و دولت تصمیمی مبنی بر تمدید پرداخت اقساط بانکی به ویژه بانک‌های خصوصی نگرفته‌اند و مانند جنگ ١٢روزه قرار نشده که تأخیری در مهلت پرداخت اقساط در نظر گرفته شود.

وی با بیان اینکه مردم در همان موعد مقرر و سررسید اقساط خود را پرداخت کنند، گفت: بانک‌های خصوصی متعلق به مردم هستند و نمی‌شود با پول و هزینه مردم بذل و بخشش داشته باشیم.

دبیر کانون بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی تأکید کرد: این امکان وجود دارد که بانک مرکزی و دولت درباره تمدید مهلت پرداخت اقساط تصمیمی بگیرد؛ ولی تا این لحظه، این تصمیم گرفته نشده و درخواست داریم مردم طبق روال سابق، به پرداخت اقساط سررسیدشده اقدام کنند.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.